Vleeswaren

Mensen worden vandaag de dag voor "de gek" gehouden met 'waterham' en 'rubberworst'. Ingredi├źnten zoals houdbaarheids verlengers worden rijkelijk toegepast in de Nederlandse voedingsindustrie, zonder dat men weet wat het risico is (op lange termijn) van het gebruik van die houdbaarheidsverlengers.

Omdat 85% van de verkochte vleeswaren uit eigen keuken komt, weten wij precies wat voor grondstoffen en kruidenmelanges er in de vleeswaren zitten. Vleeswaren maken is een AMBACHT een vak, dat wij goed verstaan. Wij laten u zien dat vleeswaren wel degelijk smaak hebben!

Onze worstmakerij is uitgerust met de meest moderne apparatuur waardoor we het proces van pekelen, roken, koken en drogen volledig onder controle hebben zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan het ambachtelijke karakter.

  • Gerookte vleeswaren: o.a. Rauwe ham, Rookvlees, Rauwe Bacon, Ontbijtspek, Snijworst, Boerenmetworst, Droge worsten etc.
  • Gekookte vleeswaren: o.a. Boterhamworst, Gekookte Worst, Rookworst, Achterham, Casslerib etc.
  • Gebraden vleeswaren: o.a. Rollades rund en varken, Gebraden gehakt, Katenspek, Gegrilde ham, Gebraden rosbief, Gebraden fricandeau, Gebraden kipfilet etc.
  • Snacks: o.a. Grillworst, Zeeuwsspek, etc.